Nieuws en updates


2017

Chrome geeft actief beveiligingswaarschuwingen voor je website

- 18 augustus 2017

Google kondigt aan dat ze vanaf oktober 2017 actief meldingen zullen tonen in Google Chrome wanneer een website niet HTTPS is. Meer weten?


Majestic vs Moz: het verschil tussen deze SEO tools

- 17 augustus 2017

Als online marketeer maak je dagelijks gebruik van verschillende tools. Wil je de waarde van een website achterhalen? Wil je backlinks checken? Of wil je veel meer data achterhalen? Welke SEO tool is hiervoor het meest geschikt?


Ben jij al bekend met Google Posts

- 25 juli 2017

Wat is Google Posts eigenlijk? Lees wat het is, waarom het nuttig kan zijn en ontvang gratis tips.


Toon alle artikelen

 

2016

Multichannel marketing met klantbeoordelingen

- 24 november 2016

Sinds afgelopen maand zijn wij officieel partner van The Feedback Company. Maar welke voordelen biedt dat voor jou en wat zijn de mogelijkheden met de inzet van The Feedback Company in samenwerking met Yellow-online?


Inzet Google AdWords tijdens de feestdagen

- 14 november 2016

De feestdagen staan weer bijna voor de deur, dit betekent dat het nu de tijd is om je AdWords campagnes te optimaliseren. We hebben 7 tips op een rijtje gezet om jouw campagnes klaar te stomen voor de feestdagen.


Maak gebruik van remarketing via Social Media

- 10 november 2016

Remarketing is een belangrijk onderdeel van je online campagnes, door middel van remarketing kun je eerdere bezoekers van je website benaderen. In dit blogbericht zetten we de voor -en nadelen van remarketing via Social Media op een rijtje.


Toon alle artikelen

 

2015

Beste WordPress plugins

- 17 december 2015

Wat zijn nu eigenlijk de beste WordPress plugins? Wordpress plugins en online marketeers, het blijft een haat-liefde verhouding. Yellow-online heeft de beste WordPress plugins geselecteerd.


Mobielvriendelijke websites

- 19 oktober 2015

Steeds meer zoekopdrachten worden mobiel doorgevoerd. De urgentie van een mobielvriendelijke website is daardoor steeds groter. Lees hier wat dit betekent voor u.


Update lokale zoekresultaten Google

- 18 augustus 2015

Google heeft een grote update uitgerold binnen de lokale vindbaarheid van lokale bedrijven. Lees hoe jij hier je voordeel mee kan doen.


Toon alle artikelen