Nieuws en updates


2018

5 tips voor het optimaliseren van een Shopping campagne

-  2 oktober 2018

Het opzetten van een Shopping-campagne en het optimaliseren ervan is een specialisme op zich. Met deze tips ga je voor goud met jouw shopping-campagne.


Waarom is W3C zo belangrijk voor SEO?

-  2 oktober 2018

Wat is het belang van W3C voor jouw SEO? Online marketing bureau Yellow-Online weet raad. Lees de voordelen die het jouw website kunnen opleveren.


Automatische Search Campagnes op basis van je Google Shopping Feed

- 18 september 2018

Met diverse tools kun je met je Google Shopping feed geautomatiseerd tekstadvertenties maken. Waar moet een feed aan voldoen voor optimale prestaties?


Toon alle artikelen

 

2017

Lucratieve feestdagen met online marketing

-  4 december 2017

YES, het is weer december! De maand bij uitstek waarin heel Nederland zoekt naar de beste deals en de mooiste cadeaus. Krijgt jouw business online voldoende aandacht tijdens de aanstaande koopgekte voor Sinterklaas en Kerst? Vandaag 6 tips om het verschil te maken.


Maxime naar Facebook

-  4 december 2017

Een kijkje nemen in de keuken van Facebook? Daar zeg ik uiteraard geen nee tegen! Op 2 november was Maxime namens Yellow-online aanwezig op de Facebook Agency Day. Wil je weten wat we geleerd hebben? Lees snel verder!


Adverteren op YouTube: waarom en hoe?

-  1 december 2017

Met de populariteit van alle vloggers zal het je zeker niet zijn ontgaan: video, en in het bijzonder YouTube als platform, maken een ware revolutie door. Hét moment om te beginnen met het adverteren middels online video! Maar, hoe pak je dit aan? Riemer vertelt je er meer over in dit blog!


Toon alle artikelen

 

2016

Multichannel marketing met klantbeoordelingen

- 24 november 2016

Sinds afgelopen maand zijn wij officieel partner van The Feedback Company. Maar welke voordelen biedt dat voor jou en wat zijn de mogelijkheden met de inzet van The Feedback Company in samenwerking met Yellow-online?


Inzet Google AdWords tijdens de feestdagen

- 14 november 2016

De feestdagen staan weer bijna voor de deur, dit betekent dat het nu de tijd is om je AdWords campagnes te optimaliseren. We hebben 7 tips op een rijtje gezet om jouw campagnes klaar te stomen voor de feestdagen.


Maak gebruik van remarketing via Social Media

- 10 november 2016

Remarketing is een belangrijk onderdeel van je online campagnes, door middel van remarketing kun je eerdere bezoekers van je website benaderen. In dit blogbericht zetten we de voor -en nadelen van remarketing via Social Media op een rijtje.


Toon alle artikelen

 

2015

Beste WordPress plugins

- 17 december 2015

Wat zijn nu eigenlijk de beste WordPress plugins? Wordpress plugins en online marketeers, het blijft een haat-liefde verhouding. Yellow-online heeft de beste WordPress plugins geselecteerd.


Mobielvriendelijke websites

- 19 oktober 2015

Steeds meer zoekopdrachten worden mobiel doorgevoerd. De urgentie van een mobielvriendelijke website is daardoor steeds groter. Lees hier wat dit betekent voor u.


Update lokale zoekresultaten Google

- 18 augustus 2015

Google heeft een grote update uitgerold binnen de lokale vindbaarheid van lokale bedrijven. Lees hoe jij hier je voordeel mee kan doen.


Toon alle artikelen