Nieuws en updates


2017

Adwords Update: Flexibiliteit in Dagbudgetten

-  6 oktober 2017

Is de nieuwste update van Adwords je al opgevallen? Vanaf 4 oktober 2017 bestaat er de mogelijkheid dat jouw campagne het dubbele van jouw gemiddelde dagbudget uitgeeft. Lees hier meer!


Attributiemodellen: de waarde van je kanalen inzichtelijk

- 28 september 2017

Om de waarde van al je marketingkanalen zo goed mogelijk in kaart te brengen kun je gebruikmaken van attributiemodellen in Google Analytics. Hoe werken deze attributiemodellen? En op welke manier leiden ze tot nieuwe inzichten?


Google past zoekresultaten Shopping aan

- 28 september 2017

Google heeft een aanpassing doorgevoerd in de Shopping resultaten. Vanaf nu kunnen vergelijkingssites als Vergelijk en Kieskeurig ook een plekje bemachtigen. Wat zijn de gevolgen?


Toon alle artikelen

 

2016

Multichannel marketing met klantbeoordelingen

- 24 november 2016

Sinds afgelopen maand zijn wij officieel partner van The Feedback Company. Maar welke voordelen biedt dat voor jou en wat zijn de mogelijkheden met de inzet van The Feedback Company in samenwerking met Yellow-online?


Inzet Google AdWords tijdens de feestdagen

- 14 november 2016

De feestdagen staan weer bijna voor de deur, dit betekent dat het nu de tijd is om je AdWords campagnes te optimaliseren. We hebben 7 tips op een rijtje gezet om jouw campagnes klaar te stomen voor de feestdagen.


Maak gebruik van remarketing via Social Media

- 10 november 2016

Remarketing is een belangrijk onderdeel van je online campagnes, door middel van remarketing kun je eerdere bezoekers van je website benaderen. In dit blogbericht zetten we de voor -en nadelen van remarketing via Social Media op een rijtje.


Toon alle artikelen

 

2015

Beste WordPress plugins

- 17 december 2015

Wat zijn nu eigenlijk de beste WordPress plugins? Wordpress plugins en online marketeers, het blijft een haat-liefde verhouding. Yellow-online heeft de beste WordPress plugins geselecteerd.


Mobielvriendelijke websites

- 19 oktober 2015

Steeds meer zoekopdrachten worden mobiel doorgevoerd. De urgentie van een mobielvriendelijke website is daardoor steeds groter. Lees hier wat dit betekent voor u.


Update lokale zoekresultaten Google

- 18 augustus 2015

Google heeft een grote update uitgerold binnen de lokale vindbaarheid van lokale bedrijven. Lees hoe jij hier je voordeel mee kan doen.


Toon alle artikelen