Nieuws en updates


2017

Transformeer content naar omzet

- 26 april 2017

Dat content enorm kan bijdragen aan de zichtbaarheid van je website weten we allemaal. Maar wat is content precies en waar is het goed voor? Hebben we het over het schrijven van blogberichten of zijn er ook andere manieren van het creëren van content?


Google Shopping Strategie: bieden voor goud op zoekwoordniveau

- 26 april 2017

Voor veel adverteerders is het de heilige graal van de verkoopstrategie: Google Shopping. Toch herkent iedere SEA-specialist zich in de beperkingen die Google Shopping soms oplegt. Omdat targeting in Shopping niet specifiek kan worden ingesteld op zoekwoorden zijn wij, de adverteerders, overgelaten aan het lot. Toch bestaat er wel degelijk een methode om te bieden op zoekwoordniveau! Hoe? Lees snel verder!


Bepaal jouw online marketing doelstellingen

- 22 maart 2017

Onze ervaring is dat het hebben van online marketing doelstellingen vaker een uitzondering is dan de regel. Worstel jij hier ook mee en kan je wel wat hulp gebruiken?


Toon alle artikelen

 

2016

Multichannel marketing met klantbeoordelingen

- 24 november 2016

Sinds afgelopen maand zijn wij officieel partner van The Feedback Company. Maar welke voordelen biedt dat voor jou en wat zijn de mogelijkheden met de inzet van The Feedback Company in samenwerking met Yellow-online?


Inzet Google AdWords tijdens de feestdagen

- 14 november 2016

De feestdagen staan weer bijna voor de deur, dit betekent dat het nu de tijd is om je AdWords campagnes te optimaliseren. We hebben 7 tips op een rijtje gezet om jouw campagnes klaar te stomen voor de feestdagen.


Maak gebruik van remarketing via Social Media

- 10 november 2016

Remarketing is een belangrijk onderdeel van je online campagnes, door middel van remarketing kun je eerdere bezoekers van je website benaderen. In dit blogbericht zetten we de voor -en nadelen van remarketing via Social Media op een rijtje.


Toon alle artikelen

 

2015

Beste WordPress plugins

- 17 december 2015

Wat zijn nu eigenlijk de beste WordPress plugins? Wordpress plugins en online marketeers, het blijft een haat-liefde verhouding. Yellow-online heeft de beste WordPress plugins geselecteerd.


Mobielvriendelijke websites

- 19 oktober 2015

Steeds meer zoekopdrachten worden mobiel doorgevoerd. De urgentie van een mobielvriendelijke website is daardoor steeds groter. Lees hier wat dit betekent voor u.


Update lokale zoekresultaten Google

- 18 augustus 2015

Google heeft een grote update uitgerold binnen de lokale vindbaarheid van lokale bedrijven. Lees hoe jij hier je voordeel mee kan doen.


Toon alle artikelen