Nieuws en updates


2017

Wij gaan verhuizen

-  2 juni 2017

Met trots delen we mede dat we vanaf 16 juni 2017 plaatsnemen in ons nieuwe kantoor aan de Keizersgracht 2 in Eindhoven. Na jaren met veel plezier te hebben gewerkt in ons prachtige pand aan de Hurksestraat is het nu tijd voor een volgende stap.


Online beïnvloeden 2.0

- 31 mei 2017

Hoewel de advertentie uitgaven in de online marketing steeds meer stijgen, neemt de irritatie ten opzichte van online advertenties ook steeds meer toe. Dit baart ons natuurlijk zorgen, want heeft ons werk dan nog wel zin? Jazeker, want er bestaan bepaalde technieken om deze weerstand weg te nemen bij de consument. Hoe? Lees snel verder!


Transformeer content naar omzet

- 26 april 2017

Dat content enorm kan bijdragen aan de zichtbaarheid van je website weten we allemaal. Maar wat is content precies en waar is het goed voor? Hebben we het over het schrijven van blogberichten of zijn er ook andere manieren van het creëren van content?


Toon alle artikelen

 

2016

Multichannel marketing met klantbeoordelingen

- 24 november 2016

Sinds afgelopen maand zijn wij officieel partner van The Feedback Company. Maar welke voordelen biedt dat voor jou en wat zijn de mogelijkheden met de inzet van The Feedback Company in samenwerking met Yellow-online?


Inzet Google AdWords tijdens de feestdagen

- 14 november 2016

De feestdagen staan weer bijna voor de deur, dit betekent dat het nu de tijd is om je AdWords campagnes te optimaliseren. We hebben 7 tips op een rijtje gezet om jouw campagnes klaar te stomen voor de feestdagen.


Maak gebruik van remarketing via Social Media

- 10 november 2016

Remarketing is een belangrijk onderdeel van je online campagnes, door middel van remarketing kun je eerdere bezoekers van je website benaderen. In dit blogbericht zetten we de voor -en nadelen van remarketing via Social Media op een rijtje.


Toon alle artikelen

 

2015

Beste WordPress plugins

- 17 december 2015

Wat zijn nu eigenlijk de beste WordPress plugins? Wordpress plugins en online marketeers, het blijft een haat-liefde verhouding. Yellow-online heeft de beste WordPress plugins geselecteerd.


Mobielvriendelijke websites

- 19 oktober 2015

Steeds meer zoekopdrachten worden mobiel doorgevoerd. De urgentie van een mobielvriendelijke website is daardoor steeds groter. Lees hier wat dit betekent voor u.


Update lokale zoekresultaten Google

- 18 augustus 2015

Google heeft een grote update uitgerold binnen de lokale vindbaarheid van lokale bedrijven. Lees hoe jij hier je voordeel mee kan doen.


Toon alle artikelen