Yellow Online header image

Bing Ads

Online strategie Online strategie
Contact widget trigger
Contact widget phone 040-292 02 05 Contact widget marker Neem contact met ons op

Bing Ads

Oriënteert jouw doelgroep naar diensten en producten op een Microsoftcomputer of -tablet? Grote kans dat hij Bing als standaard zoekmachine gebruikt. Bing is de zoekmachine advertentiedienst van Microsoft en heeft zo’n 123 miljoen zoekopdrachten per maand. Word optimaal vindbaar voor deze potentiële klanten met Bing Ads. De specialisten van Yellow-online kunnen je hierbij helpen.

Voordelen Bing Ads vs Google Ads

Google heeft een vele malen groter bereik dan Bing, waardoor het voor de hand ligt dat de meeste bedrijven adverteren via Google Ads. Zonde, want ze vergeten dat een deel van hun doelgroep zoekt via Bing Ads. Vanwege de lage concurrentie op Bing zijn de klikkosten (bing cpc) gemiddeld 50% lager en zijn de conversiepercentages hoger. Zoekmachine adverteren via Bing kan dus een zeer effectieve uitbreiding zijn voor je online zichtbaarheid!

Hoe werkt Bing Ads?

Bing Ads werkt ongeveer hetzelfde als Google Ads. Het is vergelijkbaar met een online veilingsysteem. Elke keer dat er een zoekopdracht in Bing wordt ingevoerd, dan gaat de veiling van start. Adverteerders die gevonden worden op deze zoekopdracht doen een bod.

De combinatie van hoogte van het bod en factoren als relevantie, kwaliteit van de landingspagina en CTR (doorklikratio) bepaalt uiteindelijk welke advertentie vertoond wordt en waar. Ook Bing werkt met een pay-per-click (ppc) systeem.

Wil jij ook meer succes?

Neem direct contact op voor de juiste strategie.
Bing Ads bij Yellow-online

Yellow-online heeft al jaren ervaring met Bing Ads. Een SEA-campagne (Search Engine Advertising) start bij Yellow-online altijd met een zoekwoordenanalyse. Op basis van het zoekgedrag en zoekvolumes van jouw doelgroep combineren we sterke tekstadvertenties, waarmee potentiële klanten verleid worden tot een bestelling of aanvraag.

De resultaten en effectiviteit van een Bing-campagne maken we inzichtelijk in Google Analytics. Zo kunnen we de resultaten van je Ads en Bing Ads-campagnes goed vergelijken en blijven sturen op méér resultaat.

Klaar om jouw online resultaten te overtreffen met Bing Ads? Bel ons of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vragen over Bing Ads?

Onze SEA specialist Sander van der Aa of een van zijn collega's helpt je graag verder.

Sander van der Aa Secondaire teamlid afbeeldingSander van der Aa
Laden..

Onze laatste klantcases

Meer klantcases