Conversie optimalisatie


Stel je voor dat je 1% meer leads krijgt vanuit je totaal aantal bezoekers. Wat betekent dat voor je? Of het verhogen van de gemiddelde bestelwaarde in je webshop? Yellow-online bekijkt welke mogelijkheden de website biedt voor conversie optimalisatie. Dit betekent meer rendement uit de bestaande bezoekers. Wij halen optimaal rendement uit je bestaande bezoekers voor je website of webshop.

conversie optimalisatie

Conversiepercentage verhogen

Om het conversie percentage te kunnen verhogen, moeten we eerst een aantal zaken weten:


• Wat is het huidige conversiepercentage?
• Wat is het totaal aantal maandelijkse bezoekers?
• Welk kanaal zorgt voor de meeste en minste conversies?
• Hoe ziet het bestelproces/ leadgeneratie proces er uit?
• Waar haken bezoekers af?

 

Op basis van analyse gaan we kijken waar voor jou de kansen liggen om het conversiepercentage te verhogen. Elke website is anders. Daarom benaderen wij elke website ook vanuit de eigen situatie. Hoe zit de website in elkaar? Welke elementen kunnen we aanpassen en testen? Een oranje kleur button levert niet voor elke website meer rendement op. Daarom testen wij de specifieke mogelijkheden voor jouw website/ webshop.

 

split-test-a-b-testing-conversie-optimalisatie

 

Conversie optimalisatie specialist nodig?

Yellow-online beschikt over specialisten op elk vakgebied. Zo hebben wij ook een conversie optimalisatie specialist. Onze specialist kan jou aangeven wat de mogelijkheden zijn voor jouw website afhankelijk van je doelstellingen. Neem contact op met één van onze conversie optimalisatie specialisten.

 

 

 

Haal meer rendement uit conversie optimalisatie met Yellow-online!

Plan een vrijblijvende afspraak om eens in kaart te brengen wat voor jou de mogelijkheden zijn op het gebied van conversie optimalisatie.