Yellow Online header image

Display Advertising

Online strategie Online strategie
Contact widget trigger
Contact widget phone 040-292 02 05 Contact widget marker Neem contact met ons op

Display advertising

Een effectieve inzet van display marketingstrategie en -campagnes loont absoluut! Door de werking van dynamische advertentiebanners is display advertising een super effectief middel om je naamsbekendheid, traffic, leads én sales te verhogen. In bijna elke fase van de customer journey kun je doelgericht de juiste boodschap op het juiste moment bij een groot publiek brengen. De specialisten van Yellow-online kunnen je hiermee helpen.

Hoe werkt display advertising?

Elke klant heeft verschillende contactmomenten via verschillende marketingkanalen, voordat hij daadwerkelijk overgaat tot een aankoop. Veel contactmomenten kunnen plaatsvinden via een online display campagne. De uitdaging is om per fase binnen de customer journey de juiste boodschap, op het juiste moment, aan de juiste persoon te tonen.

Dit doen we met verschillende banneradvertenties. We zetten standaard advertentieformaten af tegen high impact banners en rich media banners, die extra opvallen door het bewegend beeldmateriaal. Middels A/B-testing optimaliseren we de display advertenties steeds verder, zodat de juiste boodschap de juiste doelgroepen bereikt, en de kans op conversie het hoogst wordt.  

De ervaren advertising specialisten van Yellow-online maken gebruik van het Google Display Netwerk en AdRoll om jouw doelgroep effectief te targeten met de juiste advertenties.

Wil jij ook meer succes?

Neem direct contact op voor de juiste strategie.
Effectieve display advertising bij Yellow-online

Zonder inzicht boek je geen resultaat. Onze advertising specialisten helpen je met het bepalen van de beste campagnestrategie. Wat zijn realistische doelstellingen, op welke websites en netwerken zoeken jouw doelgroepen en wat is het slimste inkoopmodel? De campagnes blijven we continu optimaliseren en rapporteren, zodat elke advertentie-euro ook méér resultaat oplevert!

Starten met display advertising? Bel ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Laden..

Onze laatste klantcases

Meer klantcases