Display Advertising


Bereik je doelgroep effectief met Display Advertising!
Display Advertising is een effectief middel waarbij je een groot publiek kan bereiken met je boodschap. Veelal wordt display advertising ingezet om (meer) naamsbekendheid te realiseren maar het is ook zeer geschikt voor meer traffic, leads & sales doelstellingen.

Wat is Display Advertising?

Display Advertising is adverteren met beeldadvertenties en banners op internetsites. Echter groeien de mogelijkheden. Er worden steeds meer opvallende formaten ingezet zoals streaming video waarbij gebruik gemaakt wordt van technieken zoals behavioral targeting, retargeting en real time bidding. Daarnaast groeit ook de markt en daarmee de mogelijkheden voor adverteren op mobiele telefoons en tablets nog steeds. Maar hoe bereik je nu de juiste mensen, op het juiste moment, met het juiste netwerk? Wij geven jou inzicht in de mogelijkheden binnen Display Advertising gericht op jouw doelgroep. We maken hierbij gebruik van onder andere het Google Display Netwerk en Premium Display partners.

Hoe komen we tot een effectieve Display campagne?

Yellow-online helpt je bij het bepalen van de juiste campagne strategie. Dit betekent het opzetten van doelen, het analyseren van de doelgroep, bepalen met welke sites/ netwerken we je doelgroep effectief kunnen bereiken en het kiezen van het juiste inkoopmodel. We bepalen welke technieken van toepassing zijn en monitoren, optimaliseren en rapporteren de online campagne.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Display Advertising?

Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in! Wij maken je graag zichtbaar op het internet.

 

 

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van Display Advertising?

Kijk samen met Yellow-online naar de mogelijkheden van Display Advertising. Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!