Yellow Online header image

Google Analytics

Online strategie Online strategie
Contact widget trigger
Contact widget phone 040-292 02 05 Contact widget marker Neem contact met ons op

Google Analytics

Weet jouw doelgroep je website te vinden? Via welke bronnen komen ze op jouw site? Wat doen ze op je site en hoe lang blijven ze er? Met Google Analytics krijg je glashelder inzicht in de activiteiten op je website en kun je je website optimaliseren om de beste resultaten te behalen. Hoe? De specialisten van Yellow-online kunnen je hierbij helpen.

Wat is Google Analytics?

Google Analytics is een product van (hoe kan het ook anders) Google. Met Google Analytics kun je vrijwel alle activiteiten rondom je website meten. Zowel het verkeer naar jouw website, op jouw website als van jouw website. Je kunt in Google Analytics bovendien ‘doelen’ instellen zodat je conversies kunt meten: de aankoop van een product, inschrijven op een nieuwsbrief of downloaden van een whitepaper. Wil je met je website écht resultaat boeken, dan is Google Analytics
onmisbaar.

Hoe werkt Google Analytics

Misschien een nog wel belangrijkere vraag: wie werkt met Google Analytics? Google Analytics is op dit moment de meest veelzijdige en geavanceerde tool voor websiteanalyse op de markt. De specialisten van Yellow-online weten precies hoe ze de data over de performance van je website, conversies en Adwords campagnes moeten analyseren. Daarnaast, nog belangrijker, geven ze je ook concreet advies hoe je de data kunt gebruiken om de performance van je website te verbeteren. Alles keurig samengevat in een maandelijks rapport.

Wil jij ook meer succes?

Neem direct contact op voor de juiste strategie.
Meten is weten met Google Analytics

Belangrijke beslissingen in de bedrijfsvoering worden minder genomen op buikgevoel en steeds meer op basis van ‘keiharde’ data. Google Analytics geeft je precies aan hoe en waar je meer rendement kunt halen uit je online marketing strategie. Heb je hulp nodig bij het optimaal inrichten van Google Analytics voor jouw organisatie? De specialisten van Yellow-online helpen je graag op weg.

Wil jij meer inzicht in het gedrag van jouw websitebezoekers voor betere resultaten? Aarzel dan niet en neem contact op met onze gecertificeerde Google Analytics specialisten!

Vragen over Google Analytics?

Onze SEA specialist Sander van der Aa of een van zijn collega's helpt je graag verder.

Sander van der Aa Secondaire teamlid afbeeldingSander van der Aa
Laden..

Onze laatste klantcases

Meer klantcases