Marktplaats en Admarkt


Iedereen is bekend met Marktplaats. Maar wist je ook dat zakelijk adverteren een uitstekende mogelijkheid is om extra omzet te realiseren? Marktplaats is één van de meest populaire websites van Nederland met een groot bereik. Dagelijks struinen bezoekers Marktplaats af voor een deal, een actie, een unieke aankoop of zelfs klussen. Een uitstekende mogelijkheid om hier te adverteren!

Admarkt

Admarkt is één van de platformen van Marktplaats adverteren. Binnen Admarkt plaatsen wij conversie verhogende advertenties in de juiste advertentiegroep of rubriek tegen een CPC (Cost per Click). Je betaalt dus per klik. De hoogte hangt mede af van de plaatsing en mate van concurrentie.
Afhankelijk van jouw wensen richten wij de advertenties in bestaande uit:


- Maximaal 8 afbeeldingen
- Titel (max 60 tekens)
- Meetbare url

- Advertentietekst

 

Naast Admarkt biedt Marktplaats Zakelijk ook de mogelijkheid om te adverteren via 'Diensten & Vakmensen' en de rubriek 'Klussen'.

Weten wat werkt bij Marktplaats

Yellow-online weet wat er wel of niet kan binnen de advertentiemogelijkheden van Marktplaats. Op basis van jouw wensen stellen wij vast waar advertenties moeten komen en hoe deze er uit moeten komen te zien. Door een ruime ervaring in het adverteren via Marktplaats, kunnen we je adviseren over de beste mogelijkheden gericht op jouw business en verdienmodel.

 

 

 

Advies over de inzet van Admarkt?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek en raak bekend met de mogelijkheden van Marktplaats en Admarkt. Neem dan contact met ons op.