Second opinion


Twijfel je aan de prestaties van je huidige online marketing bureau? Of weet je niet zeker of zij wel de juiste beslissingen hebben genomen? Yellow-online neemt de proef op de som. We bieden je een geheel vrijblijvende scan aan van je huidige online marketing inspanningen.

Wat betekent dit precies?

Nadat wij weten wat je doel is en welke middelen je inzet om je doel te behalen, kunnen onze specialisten aan de slag. Zij zullen bijvoorbeeld een AdWords account doorlichten, SEO prestaties beoordelen of bekijken of de uitgestippelde online marketing strategie wel voor jou van toepassing is.

Wat hebben we nodig?

Om een complete scan te maken kan het zijn dat we toegang nodig hebben tot het Google Analytics account. Dit is uiteraard niet verplicht, maar is wel aan te raden. Op die manier kunnen we in de resultaten duiken en aangeven wat mogelijke opties zijn om je website beter te laten presteren. Het gevoel moet goed zijn en het resultaat rendabel.

Een second opinion ontvangen?

Heb je een offerte ontvangen en denk je dat dit completer, scherper of specialistischer kan? Ook dan horen we het graag. Vul hieronder je gegevens is en we nemen zo snel mogelijk contact op voor een gratis scan.

 

<widget><id>5</id><onload>onLoadForm</onload></widget>