Social Media advertising


Social advertising is een geschikt middel voor het bouwen aan je merk en naamsbekendheid, meer verkeer naar je website, het verkopen van je product /dienst of klantenbinding. Door te adverteren binnen social media kun je ook je social media strategie een boost geven. Dit kun je doen door bijvoorbeeld je eigen profielpagina onder de aandacht te brengen binnen hetzelfde sociale netwerk waar je dat profiel hebt.

 

Om de mogelijkheden van Social Media Advertising optimaal te benutten is het belangrijk dat we kennis hebben van de meest belangrijke Social Media instrumenten, technieken en afrekenmodellen. Het is een randvoorwaarde om onze klanten van deskundig en vindingrijk advies te voorzien.

Social Media Strategie

Vaak wordt een social media strategie gezien als het aanmaken van een eigen plek op een sociaal netwerk waarop je informatie deelt over je bedrijf, product of dienst. Maar het gaat om meer, je gaat de interactie aan, vraagt om ideeën en feedback, je houdt acties, beloont je klanten, etc. Het is verstandig om raadzaam en tactisch te werk te gaan bij het ontwikkelen van een goede Social Media Strategie. Wij stellen kritische vragen:

 

- Hoe pas je Social Media toe?

- Wie wil je bereiken?

- Waarom wil je dat?

 

Je wilt dat je boodschap, bedrijf of product positief wordt ontvangen op het internet, feedback van je doelgroep, nieuwe klanten werven, kortom dat je er rendement uit haalt. Yellow-online ontwikkelt uw complete Social Media Strategie. Aan de hand van duidelijke online doelstellingen maken wij heldere keuzes. Daarbij nemen wij de belangrijkste Social Media instrumenten in overweging:

 

- Facebook adverteren

- LinkedIn adverteren

- Twitter adverteren

 

Er zijn talloze mogelijkheden binnen Social Media. Wij helpen je de juiste keuze te maken aan de hand van jouw doelstellingen, budget en capaciteit.

 

 

 

Op zoek naar de juiste Social Media inzet?

Plan een afspraak voor een vrijblijvende braimstorm sessie bij Yellow-online.