Facebook adverteren


Met adverteren op Facebook bereik je meer. In Nederland heeft Facebook ongeveer 9 miljoen geregistreerde Facebook accounts (2014) en heeft het grootste bereik in de leeftijdsgroep 18 t/m 40 jaar. Maar ook in de andere leeftijdsgroepen heeft Facebook voldoende bereik. Bereik de juiste doelgroep door de grote targeting mogelijkheden met Facebook adverteren.

 

Doelen adverteren op Facebook

Voordat we aan de slag gaan met adverteren op Facebook is het slim om de vraag te stellen wanneer Facebook advertising interessant is. Wat kunnen we bereiken met adverteren op Facebook? Met de juiste inzet van, kunnen onderstaande doelen gerealiseerd worden:

 

- Genereren van leads
- Installaties van je app genereren
- Extra verkeer naar de website
- Verhoogde naamsbekendheid creëren
- Merkvoorkeur creëren onder (toekomstige) fans

 

Het begint uiteraard met het stellen van doelen en het in kaart brengen van de (potentiële) doelgroep. Daarna bekijken we de concrete mogelijkheden van adverteren op Facebook.

Mogelijkheden adverteren op Facebook

Het Facebook advertising platform biedt diverse mogelijkheden in adverteren, van video advertising tot sponsored stories. Hierbij reken je af per klik (CPC) of per 1000 vertoningen (CPM). Het totale budget aan advertentiekosten is geheel afhankelijk van je doel en doelgroep en looptijd. Wilt u weten welke mogelijkheden er binnen Facebook voor jou zijn? Neem dan contact met ons op.

 

 

 

Wij brengen uw mogelijkheden in kaart. Nieuwsgierig?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek en raak bekend met de mogelijkheden van Facebook Adverteren.
Wij zorgen voor de koffie.