Instagram advertising


Instagram advertising is een van de nieuwste vormen van advertising via social media. In Nederland telt Instagram meer dan 1,5 miljoen gebruikers, waarvan er dagelijks meer dan 700.000 actief zijn. Overigens is Instagram onderdeel van Facebook, wat op zichzelf zo'n 9 miljoen gebruikers heeft. Naast deze vormen van social media kan Yellow-Online je ook ondersteunen op het gebied van Twitter en LinkedIn.


Instagram is met name geschikt voor:

  • Branding advertenties
  • Naamsbekendheid vergroten
  • Promoten van producten

Doelgroepen op Instagram

Instagram is te gebruiken voor verschillende doelgroepen. Het is mogelijk om doelgroepen zeer specifiek te bepalen met variabelen zoals locatie, leeftijd, geslacht en interesses. Instagramgebruikers zijn gemiddeld vrij jong te noemen. Ongeveer de helft van alle Nederlandse jongeren tussen 15 en 19 jaar gebruikt dan ook Instagram. Het is dan ook een ideaal platform om onderwerpen die jeugd aangaan onder de aandacht te brengen.

 

Mogelijkheden adverteren op Instagram

Instagram adverteren kan op verschillende manieren ingericht worden. Wanneer je kiest voor branding is het mogelijk om een bepaald bedrag per 1.000 impressies aan Instagram te betalen. Wanneer je wilt dat gebruikers op jouw advertentie klikken en op bijvoorbeeld een productpagina uitkomen, betaal je per klik.

Instagram Advertising bij Yellow Online

Ben je benieuwd wat Yellow-Online voor je kan betekenen op het gebied van Instagram advertising? Neem gerust even contact met ons op. Wij houden niet van contractverplichtingen, wat jou de vrijheid bied om Instagram advertising gewoon eens uit te proberen.

 

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden op Instagram?

Yellow-Online helpt graag bij het zoeken van de ideale doelgroep en het uitzetten van de juiste Instagram Advertising campagne.