Twitter adverteren


Adverteren via Twitter is meestal niet het eerste waar bedrijven aan denken zodra ze beginnen met een online-marketingcampagne, toch kan het een erg interessant kanaal zijn. 

 

 

De laatste jaren zijn er aardig wat veranderingen geweest op het gebied van Twitter adverteren, in de beginfase was Twitter Ads namelijk niet voor iedereen weggelegd. Inmiddels beschikt Twitter in Nederland over een self-service platform speciaal voor adverteerders. Benieuwd naar de concrete voordelen van Twitter adverteren? We zetten er alvast een paar voor je op een rij:

 

1. Enorm mobiel bereik
In Nederland zijn er zo'n 5 miljoen geregistreerde Twitter-accounts, het overgrote deel van deze mensen maakt gebruik van Twitter via een mobiel apparaat. Twitter speelt hier op in en heeft derhalve de advertentiemogelijkheden voor mobiel geoptimaliseerd. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om naast uitgelichte tweets ook uitgelichte accounts (promoted accounts) onder de aandacht te brengen. Het bereik is hierdoor enorm gestegen.

 

2. Gegevens inzichtelijk maken
Door het toevoegen van zogeheten conversietags kunnen conversies (bijvoorbeeld aankopen) die vanuit Twitter tot stand zijn gekomen in rapportages worden herleid. Op die manier kan de effectiviteit van een Twitter-campagne makkelijker in kaart worden gebracht.

 

 Een Twitter-campagne laten beheren door Yellow-online

 

 Twitter Flightschool Graduate - Yellow-online

 

Yellow-online helpt bedrijven met hun online vind-en zichtbaarheid, we zijn gespecialiseerd in het toepassen van diverse effectieve marketingstrategieën zoals de inzet van SEA, SEO, email-marketing en social media-advertising. Samen met jou kijken we naar de beste oplossingen en bepalen we concrete KPI’s die we aan iedere campagne kunnen verbinden. De effectiviteit van onze campagnes maken we inzichtelijk via Google Analytics en iedere maand vatten we de resultaten samen in een gedetailleerde rapportage.

 

 

 

Ben jij nog niet bekend met de Twitter mogelijkheden?

Kom eens langs of maak een afspraak met ons. Onze specialisten kunnen precies aangeven welke mogelijkheden er binnen Twitter Advertising zijn.