Yellow Online header image

YouTube Advertising

Online strategie Online strategie
Contact widget trigger
Contact widget phone 040-292 02 05 Contact widget marker Neem contact met ons op

YouTube Advertising

Wat je ook verkoopt in je webshop, video marketing is niet meer weg te denken uit je marketingmix. Bewegend beeld snackt nu eenmaal lekker weg. Dagelijks kijken miljoenen mensen naar YouTube en gebruikt ruim 64% van de online shoppers het platform om producten te vinden. Dat maakt YouTube advertising super interessant voor jouw video marketingcampagnes!

Verbeter je marketing met YouTube advertising

De bekendste vorm van YouTube reclame is een commercial van minimaal vijf seconden die in beeld komt vóórdat de video start. Daarmee creëert YouTube een advertentiemodel dat zowel voor adverteerders als voor kijkers werkt. De kijker kijkt bewust vijf seconden naar de commercial, voordat hij de keuze heeft om weg te klikken of om verder te kijken.

Het mooie is dat je als adverteerder pas betaalt als de commercial 30 seconden heeft afgespeeld of als de kijker doorklikt naar je website. Video marketing hoeft dus helemaal niet duur te zijn. De mensen die blijven kijken zijn geïnteresseerd in je product, waardoor je ze makkelijk kunt verleiden tot conversie.

YouTube advertising: voor awareness én conversie

De meeste bedrijven zetten video alleen in de awareness-fase in als een tool voor branding. Maar video kun je dus absoluut óók als conversiemiddel inzetten. Denk aan interactieve videos, klikbare linkjes die doorlinken naar je productpagina of YouTube Shopping ads.

Naast de zeer specifieke targetingmogelijkheden zijn de resultaten realtime meetbaar. Hierdoor is het rendement van je videomarketingplan van tevoren al redelijk goed in te schatten.

Wil jij ook meer succes?

Neem direct contact op voor de juiste strategie.
YouTube advertising bij Yellow-online

Elke video campagne is maatwerk en onderdeel van je online marketingstrategie. Samen met gecertificeerde specialisten van Yellow-online stel je doelen (KPIs) vast en geven we handvatten aan je videocampagne. Zo kun je sturen en bepalen wat het succes en rendement van je campagne is. Ga je optimaliseren op bereik, frequentie, completion rate of engagement?

Adverteren op YouTube doen de specialisten van Yellow-online voor meerdere klanten. Wil je meer weten over de verschillende advertentievormen of wat YouTube adverteren voor jouw merk kan betekenen? Bel met ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vragen over YouTube Advertising?

Onze SEA Specialist Angela Vreeswijk of een van haar collega's helpt je graag verder.

Angela Vreeswijk Secondaire teamlid afbeeldingAngela Vreeswijk
Laden..

Onze laatste klantcases

Meer klantcases