SEO analyse en SEO scan


Presteert je website momenteel niet goed in de zoekresultaten? Worden niet alle pagina's van de website geïndexeerd? Of wil je weten welke mogelijkheden er zijn om de website in zijn geheel te optimaliseren? Onze SEO analyse of SEO scan geeft je direct een compleet en concreet beeld van de status van je website en de optimalisatiemogelijkheden.


Beter scoren in de natuurlijke zoekresultaten
Om beter in de natuurlijke (organische) resultaten van zoekmachines te kunnen scoren is allereerst inzicht nodig. Dit inzicht kunnen we verkrijgen door een SEO-analyse voor de website uit te voeren. Een SEO analyse of SEO scan geeft een duidelijk beeld van de optimalisatiemogelijkheden. Het resultaat is een op maat gemaakte handleiding met een duidelijk stappenplan om de website op alle relevante aspecten te (laten) optimaliseren volgens de richtlijnen voor webmasters van Google.

 

Opbouw SEO analyse
In onze SEO analyse wordt aan alle relevante onderwerpen aandacht besteed. We kijken naar de techniek van de website en naar eventuele technische obstakels die indexering en ranking van de website negatief beïnvloeden. Verder kijken we naar de interne sitestructuur en besteden we aandacht aan een zoekwoord analyse en analyseren we de zoekmachine vriendelijkheid van de webteksten. Uiteraard besteden we ook aandacht aan de huidige linkbuildingstatus.

 

Rapportage van de SEO analyse
Onze analyse wordt samengevat in een heldere rapportage. Deze bevat onze bevindingen over structuur van de huidige website, de technische opzet en de huidige inhoud. Hierbij geven we tevens direct de mogelijkheden voor technische en inhoudelijke optimalisatie aan. Ook voorzien we indien gewenst in een offerte waarin we aangeven wat de benodigde investering is om alle optimalisatie adviezen uit te voeren.

 

SEO quick scan
Naast een uitgebreide SEO analyse van de website verzorgen we ook SEO-quick scans voor specifieke optimalisatievragen. Deze scan wordt bijvoorbeeld uitgevoerd wanneer er een technisch probleem is geconstateerd waardoor niet alle pagina's worden geïndexeerd. De SEO quickscan is specifiek gericht op het oplossen van een probleem.

Meer weten over onze mogelijkheden voor zoekmachine optimalisatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

 

 

Wil je een SEO Quickscan?

Benieuwd wat de 5 quickwins voor jouw website zijn? Vul dan het formulier in. Wij zorgen ervoor dat je zo spoedig mogelijk bericht van ons ontvangt.