Yellow Online header image

Gastcolleges

Contact widget trigger
Contact widget phone 040-292 02 05 Contact widget marker Neem contact met ons op

Gastcolleges & Hogescholen

Dagelijks staan vijftien online specialisten voor je klaar om je merk op scherp te zetten. En delen onze online marketing kennis met jou! Boek een gastcollege bij Yellow-online.

Online marketing vernieuwt razendsnel. Goede partners en de juiste kennis zijn daarom onmisbaar. Yellow-online werkt nauw samen met sterke partners om voor onze klanten het beste resultaat uit hun online marketing te halen. En we vinden het belangrijk dat deze kennis óók wordt doorgegeven. Onze specialisten geven regelmatig trainingen bij bedrijven en gastcolleges op hogescholen.

Waardevolle kennisdeling in gastcollege

Directeur: “Technieken, strategieën en online marketingtools blijven constant in ontwikkeling. Effectiever resultaten boeken en marketinginspanningen nóg beter meetbaar maken is voor veel marketeers en studenten nog nieuw. We delen onze expertise daarom regelmatig met onze relaties in kennissessies en workshops.

Al onze online marketeers zijn hoogopgeleid en hebben online marketing examens behaald. Met meerdere certificeringen op zak zijn we officieel Google Premier Partner. Dat is het hoogste partnership binnen Google. De korte lijntjes met Google levert voor onze klanten veel voordelen op. En die kennis geven we weer door in gastcolleges.”

Wil jij ook meer succes?

Neem direct contact op voor de juiste strategie.
Groepsopdracht staat in gastcollege centraal

“Regelmatig geven onze specialisten gastcolleges aan studenten bij bijvoorbeeld Fontys of Avans Hogescholen. In overleg bepalen we over welk onderwerp je meer wilt leren, zoals

  • Online marketingstrategie
  • Google AdWords
  • Search engine optimalisation

In het gastcollege kunnen studenten de opgedane inzichten meteen in de praktijk brengen in een groepsopdracht. Online marketing is vooral zelf ervaren en zelf dóen. In het college dagen we studenten uit om zich vast te bijten in een concrete praktijkcase. Met creativiteit en strategisch inzicht weten zij vaak tot originele oplossingen te komen. Dat levert meteen een mooi resultaat voor de klant op!”

Boek een gastcollege

“Dus, zoek jij naar meer informatie over online marketing? Aarzel niet om contact op te nemen. Wij vertellen je graag meer. Samen overtreffen we jouw online resultaten.”

Laden..

Onze laatste klantcases

Meer klantcases