Yellow Online header image

Het ontstaan

Er was eens..

Contact widget trigger
Contact widget phone 040-292 02 05 Contact widget marker Neem contact met ons op

Populaire kleur, dat knalgeel.
En dat snappen wij wel, want overal waar je komt valt hij enorm op.

Knalgeel staat garant voor meer zichtbaarheid. Knalgeel zorgt voor een betere vindbaarheid.
Knalgeel laat je er echt uitspringen binnen het online landschap. Dat geheim kennen we al jaren bij Yellow-online.

Klaar voor klinkende resultaten?

Geel staat ook voor vurige mensen met pit. Mensen met mooie ideeën en energie. Voor mensen die verwachtingen willen overtreffen. Met deze visie is online bureau Yellow-online in 2007 gestart. Startklaar voor alle early adopters die houden van klinkende resultaten.

Samen halen we er alles uit

Wij houden van uitdagend werk waar we helemaal in kunnen opgaan en van een persoonlijke aanpak. Dat maakt dat onze klanten al jaren klant blijven en wij blijven groeien. Ooit gestart in een klein kantoortje op Strijp-S en inmiddels werken we vanuit een prachtig, historisch pand in de binnenstad van Eindhoven. Dagelijks staan vijftien online specialisten voor je klaar om jouw merk op scherp te zetten.

Ook meer rendement uit je website?

Samen met jou gaan we aan de slag voor meer succes. Benieuwd naar de mogelijkheden? Contacteer ons.

Vanaf 2007 zijn we gegroeid tot het bureau dat we nu zijn. Ruim 10 jaar aan expertise en ervaring verdeeld over de verschillende disciplines. Dat hebben we natuurlijk in stappen gedaan. En dat ging gepaard met aanpassingen van ons logo. Van de originele kleuren; rood, geel, zijn we doorgegaan naar groen en zwart in 2014. Vanaf 2018 hebben er voor gekozen om een rigoureuze stap te maken. Een ander logo, maar wel terug naar de basiskleur….geel! Bekijk hierondert onze verschillende logo’s door de jaren heen. Komen ze je bekend voor?

Laden..

Onze laatste klantcases

Meer klantcases