Yellow Online header image

Archipel zorggroep

Contact widget trigger
Contact widget phone 040-292 02 05 Contact widget marker Neem contact met ons op

Archipel is al jaren een bekende organisatie in Eindhoven en omgeving op gebied van verzorging en verpleging. Oók als er behoefte is aan zorg, wilt men graag zelf keuzes kunnen maken en zo gezond en vitaal mogelijk blijven wonen en leven. Door een brede dienstverlening in zorg, welzijn en wonen maakt Archipel dit mogelijk.

Vindbaar zijn in de zorgsector

Met de vraag om de voormalige website eens onder de loep te nemen en hierover advies uit te brengen klopte Archipel bij ons aan. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en is de website van Archipel met begeleiding van Yellow-online door één van onze partners vernieuwd. Vervolgens is Yellow-online middels gerichte SEO -en SEA inspanningen gaan werken aan de zichtbaarheid van deze website onder (potentiële) werknemers en cliënten. Speerpunten hiervoor zijn het technisch optimaliseren van de website, het koppelen van de vacatures en het uitbrengen van strategisch advies. Sinds onze werkzaamheden is de online zichtbaarheid van Archipel in regio Eindhoven aanzienlijk verhoogd. Ook op de meer generieke zoektermen zien organisch steeds meer verkeer binnenkomen.

Data analyses

Naast het optimaliseren van de organische posities en Adwords campagnes, denkt Yellow-online op strategisch niveau mee met Archipel. Twee keer per kwartaal analyseren we samen de resultaten, bespreken we mogelijke technische verbeteringen en geven we advies over het gebruiksvriendelijk maken van de website. Dit doen we aan de hand van data uit Analytics en Hotjar waarmee we het verkeer op -en naar de website in kaart brengen.

Welke diensten hebben we geleverd?

0 %

van de online reserveringen komt direct voort uit een Adwords campagne

0 %

inzicht in reserveringen en opbrengsten via Google Analytics implementatie

0 %

van alle ondersteunende conversies komt uit AdWords

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Laden..

Onze laatste klantcases

Meer klantcases