Ekomenu

Contact widget trigger
Contact widget phone 040-292 02 05 Contact widget marker Neem contact met ons op

Ekomenu maakt gezond eten gemakkelijk! Door de gezonde maaltijdboxen eet je 100% biologisch en vers van de boer. Met Ekomenu stel je zelf je menu samen, dit maakt het makkelijk, lekker, volledig naar wens en ook nog eens gezond!

Nieuwe potentiële afnemers

Veel potentiële afnemers van Ekomenu oriënteren online naar gezond en biologisch eten, naar maaltijdboxen en naar menu’s zonder koolhydraten of lactosevrije menu’s. Vind- en zichtbaar zijn in Google is dan ook een vereiste om de groeidoelstellingen te behalen. Yellow-online is gevraagd om deze kanalen slim en efficiënt in te zetten waarbij we ons richten op het werven van nieuwe Ekomenu leden.

Naast de online vind- en zichtbaarheid denken we met Ekomenu mee over de inzet van de website. Om Ekomenu de juiste inzichten te geven, werken we onder andere met Analytics & Hotjar.

Herstructureren om stap voor stap te groeien

Toen wij het account van Ekomenu in ons beheer kregen zijn we begonnen met een herinrichting/herstructurering van het AdWords account. Door de herinrichting van het account hebben we een beter beeld van het zoekgedrag van potentiële leden. Op basis van deze inzichten adverteren we steeds efficiënter en gerichter. Naast de gebruikelijke advertenties op Google zijn we ook aan de slag gegaan met remarketing om top-of-mind te blijven bij potentiële afnemers en hebben we display campagnes ingezet op basis van nieuwe mogelijkheden binnen het display netwerk.

Customer Journey in kaart brengen

Om ook een organische groei te realiseren zijn we op basis van de customer journey gestart met een analyse welke zoekwoorden voor Ekomenu het meest van belang zijn, hierbij hebben we op basis van trends en ontwikkelingen keuzes gemaakt voor de toekomst. Op basis van de uiteindelijke keuzes hebben we samen met de webbouwer technische verbeterslagen gemaakt en de websitestructuur opnieuw bepaald. Met deze verbeterslagen in gedachten zijn we begonnen met het uitbouwen van de autoriteit van Ekomenu. Hierbij richten we ons vooral op linkbuilding en contentmarketing.

Kansen voor online aanwezigheid 

Naast deze diensten hebben we regelmatig overleg met Ekomenu over de online aanwezigheid. Hierbij kijken we samen naar kansen in de markt op het gebied van maaltijdboxen en online marketing.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Laden..

Onze laatste klantcases

Meer klantcases