Esterella Lingerie

040-292 02 05 Neem contact met ons op

Esterella Lingerie is een vertrouwd, toonaangevende lingeriezaak gevestigd in Heerlen. Naast de fysieke winkel heeft Esterella Lingerie ook een webshop waar de gehele collectie op te vinden is. Esterella Lingerie biedt een uitgebreide collectie op het gebied van lingerie, badmode, nachtkleding en borstprotheses. Met toonaangevende merken zoals PrimaDonna, Marie Jo en Andres Sarda is Esterella Lingerie een gevestigde naam in regio Limburg.

Optimale vind- en zichtbaarheid creëren

Esterella Lingerie heeft al geruime tijd een webshop, Yellow-online is gevraagd om de vind- en zichtbaarheid te vergroten door de inzet van de juiste kanalen. Op dit moment adverteren we in de zoek- en shopping resultaten van Google. Daarnaast zorgen we ervoor dat Esterella Lingerie hoog scoort in de organische resultaten. Ook zijn we sinds dit voorjaar gestart met de verkoop via Bol.com.

Verbeteren waar nodig

Naast de online vind- en zichtbaarheid denken we met Esterella Lingerie mee over de inzet van de website en andere marketingactiviteiten. Door inzet van onder andere Hotjar kijken we of de website optimaal presteert en waar we nog verbetering in kunnen aanbrengen.

Doelstelling voor 2018

De doelstelling voor 2018 was een verdubbeling van de omzet ten opzichte van vorig jaar. Gezien de resultaten van de afgelopen maanden zijn we op de goede weg om deze doelstelling te behalen!

0 %

meer bezoekers dan vorig jaar

0 %

meer transacties dan vorig jaar

0 %

meer omzet dan vorig jaar

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Laden..

Onze laatste klantcases

Meer klantcases