Matras aan huis

Contact widget trigger
Contact widget phone 040-292 02 05 Contact widget marker Neem contact met ons op

Matras aan huis is een webwinkel met een ruime keuze in matrassen en topdekmatrassen. Iedereen heeft baat bij een goed matras. Maar welk matras past het beste bij jou? Matras aan huis kan je hier uitstekend bij adviseren. Naast de webshop beschikt Matras aan huis over een eigen toonzaal. Deze is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch.

Sterk aanwezig in een concurrerende markt

Een goede online vind-en zichtbaarheid is voor een speler als Matras aan huis cruciaal. De markt waarbinnen de webshop opereert, is vrij concurrerend. Hier moeten we de online marketingkanalen op afstemmen. Een toppositie in Google is wenselijk, maar doorgaans ook duurder. We sturen met de campagnes op een duidelijk gedefinieerde kosten per conversie en meten alles door om zo goed mogelijk te kunnen optimaliseren op een gezonde kosten/opbrengsten-verhouding.

Zo zorgen we voor succes

De campagnes voor Matras aan huis worden regelmatig bijgestuurd. We analyseren het zoekvolume en stellen de biedingen – waar nodig – bij. Het optimaliseren van de diverse online marketingcampagnes gaat verder dan alleen de data uit Google Ads. We analyseren ook alle websitedata om mogelijke verbeterpunten in kaart te brengen. Uiteindelijk moet een zo groot mogelijk deel van al het websiteverkeer converteren en een bestelling plaatsen in de webshop. Hier komt ook een stukje conversieoptimalisatie aan te pas.

De resultaten

Matras aan huis is al geruime tijd klant bij Yellow-online. Door inzicht te creëren in zaken zoals het aankoopproces, de zoekvolumes, verschillen per device en tijdstip van aankoop hebben we de campagnes zo specifiek mogelijk kunnen inrichten. Hierdoor dalen kosten per conversie en stijgt het aantal aankopen in de webshop.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Laden..

Onze laatste klantcases

Meer klantcases