Nationale Theater Kassa

Contact widget trigger
Contact widget phone 040-292 02 05 Contact widget marker Neem contact met ons op

Bij de Nationale Theater Kassa (NTK) kan je terecht voor het bestellen van kaarten voor concerten, theater, shows en (sport)evenementen. NTK is dan ook een direct en officieel verkoopkanaal, dat in opdracht van een producten of organisator kaarten verkoopt. Je betaalt nooit meer dan de officiële kaartprijs.

Voor iedere show naamsbekendheid vergroten en zoveel mogelijk tickets verkopen

Snel schakelen is voor NTK belangrijk. De meeste ticketverkopen duren maar een paar maanden waardoor continue pieken van belang is. Wij zorgen er dan voor dat de campagnes zo spoedig mogelijk worden opgezet en live gaan. Wanneer de looptijd langer is en het aantal verkopen achterblijft brengen wij advies uit over de inzet van extra kanalen om de naamsbekendheid en ticketverkoop te vergroten. Denk hierbij aan display en remarketing campagnes. Er wordt dan ook met de inzet van een groot scala aan kanalen naamsbekendheid gecreëerd onder de kunst- en cultuurliefhebbers.

Zo gaan we te werk

Op het gebied van deze kanalen speelt Google Search de hoofdrol. Hiermee creëren we voor NTK een directe vind- en zichtbaarheid in de zoekmachine Google. Vervolgens worden Display campagnes ingezet om een voorstelling naamsbekendheid te geven. Met remarketing wordt de bezoeker eraan herinnerd om een ticket te bestellen. AdRoll en Marktplaats zorgen voor een prominent beeld binnen het netwerk van Google en vullen de Google Ads kanalen goed aan.

Snel en persoonlijk schakelen

Om snel te kunnen schakelen is er een nauwe samenwerking met NTK. Op die manier kunnen we makkelijke inspelen op nieuwe voorstellingen. NTK ontvangt geen rapportages, in plaats daarvan worden per mail of telefonisch de resultaten besproken, zodat de campagnes bijgestuurd kunnen worden. Wij gebruiken de resultaten om van te leren, zodat we de campagnes in de toekomst nog effectiever kunnen inzetten.

Resultaten

NTK biedt een diversiteit aan shows en (theater)voorstellingen. Er worden verschillende doelgroepen aangesproken, van jong tot oud. Voor iedere show worden apart metingen ingesteld om successen te bepalen.

0 %

nieuwe websitebezoekers via Google Ads

0

ondersteunde conversies met Google Ads

0

unieke verkopen per jaar

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Laden..

Onze laatste klantcases

Meer klantcases