Yellow Online header image

Oriëntal Green House

Contact widget trigger
Contact widget phone 040-292 02 05 Contact widget marker Neem contact met ons op

Oriëntal Green House is een Aziatisch restaurant waar je heerlijk kan uiteten. Zij richten zicht op Japanse specialiteiten zoals Teppanyaki en Sushi. Tussen al het geweld van sushi restaurants willen zij optimaal zichtbaar zijn.

Laten zien dat je de beste bent

Oriëntal Green House is uitgeroepen tot het beste sushi restaurant van Eindhoven. En dat mag heel Nederland weten! Niet alleen zijn zij goed met sushi, maar ook met andere Aziatische specialiteiten. Dat moet bekend worden onder de mensen die hen nog niet kennen. Zeker met het winkelend publiek in en rondom Eindhoven.

Vanuit een multidisciplinaire gedachte, verzorgt Yellow-online de zichtbaarheid in de zoekmachines. Hierdoor komt er een mooie, voortdurende aanwas van restaurantbezoekers verdeeld over de verschillende ruimtes en etages. Daarnaast is bekendheid in de regio een factor waaraan gewerkt wordt. Bij velen is Oriëntal Green House al bekend, maar bij een grote groep nog niet. Deze doelgroep zetten we maximaal in op exposure en brand awareness.

The score

De nieuwe website van het restaurant is beter zichtbaar in de zoekmachines Google én Bing. Dat zien we niet alleen in de cijfers, maar mensen kennen Oriëntal Green House nu ook meer en beter als sushi restaurant in Eindhoven. Dat is het resultaat van de combinatie van betaalde en onbetaalde kanalen.

0 %

meer organische zichtbaarheid

0 %

meer reserveringen

0 %

meer afhaal en bezorgbestellingen

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Laden..

Onze laatste klantcases

Meer klantcases