Stickerkoning

Contact widget trigger
Contact widget phone 040-292 02 05 Contact widget marker Neem contact met ons op

Stickerkoning is uitgegroeid tot een nationaal begrip op het gebied van stickers en andere zelfklevende producten. Het bedrijf is in 1986 opgericht door Ron Vermeulen. Met behulp van de laatste technieken en stickers in alle vormen, kleuren en maten loopt Stickerkoning voorop en kun je er terecht met al je vragen op het gebied van zelfklevend. Stickerkoning richt zich zowel op de zakelijke als de particuliere markt. Tevens kun je er je eigen stickers ontwerpen.

Vergroten naamsbekendheid en meer online bestellingen


Stickerkoning is al tientallen jaren actief en één van de eerste grote spelers binnen deze branche met een duidelijke focus op online. Nog altijd profiteert Stickerkoning van deze autoriteit binnen de zoekmachine. Yellow-online is gevraagd om (met hoofdzakelijk) inspanningen op het gebied van SEO en SEA deze autoriteit in stand te houden en verder uit te bouwen. We denken mee op álle vlakken, niet alleen binnen onze eigen disciplines, maar we kijken ook verder. Met de inzet en combinatie van de juiste marketingkanalen werken we samen aan een optimale vind-en zichtbaarheid binnen de zoekmachine en sturen we op een zo hoog mogelijke ROI.

Waar sturen we op?


Inmiddels is Stickerkoning een gevestigde naam. We zorgen voor een hoge mate van relevant verkeer naar de website, niet alleen via Google, maar bijvoorbeeld ook via de zoekmachine Bing. Het websiteverkeer moet uiteindelijk converteren, maar wat wordt hier precies onder verstaan? We maken duidelijk onderscheid tussen harde-en softe conversies. Vanzelfsprekend is iedere transactie een harde conversie, alsmede een offerteaanvraag. Onder de softe conversies vallen andere handelingen, zoals het aanmelden voor een nieuwsbrief, sample-aanvraag of klik op het bel-icoontje.

Meer dan alleen Stickerkoning


Naast Nederland verzorgt Yellow-online voor Stickerkoning ook campagnes gericht op de Belgische en Duitse markt. Tevens werken we al geruime tijd voor de sub-B.V’s van het bedrijf: Aanstekerkoning en Pennenkoning.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Laden..

Onze laatste klantcases

Meer klantcases