Strandtent Solbeach Scheveningen

Contact widget trigger
Contact widget phone 040-292 02 05 Contact widget marker Neem contact met ons op

Summer is a state of mind! Bij strandtent Solbeach, gelegen aan het strand van Scheveningen, geniet je bij goed én slecht weer van een verfrissende cocktail en een smakelijk hapje. Ook kun je bij Solbeach terecht voor sportieve activiteiten, workshops, zakelijke evenementen en vergaderingen.

Optimale online zichtbaarheid tijdens het strandseizoen

Van maart t/m oktober is strandtent Solbeach geopend. Op het moment dat het kwik stijgt en Nederland massaal online gaat zoeken naar een strandtent, beachclub of strandpaviljoen in Scheveningen, is online zichtbaarheid een must. Naast dit hoofddoel, wil Solbeach vindbaar zijn als er gezocht wordt naar een restaurant in Scheveningen, een activiteit in Scheveningen of het organiseren van een evenement. Aan Yellow-online de vraag om in te spelen op seasonality met de geschikte online kanalen ten behoeve van de online zichtbaarheid.

Vergroten naamsbekendheid en verhogen contactaanvragen

Ben je in Scheveningen en van plan om een hapje te gaan eten in een strandtent? Dan moet Solbeach in je opkomen. Wil je een bedrijfsfeest organiseren, suppen of vergaderen in Scheveningen? Dan streven we naar een offerte aanvraag of reservering. Hiervoor hebben we doelgerichte Adwords search en display advertenties ingezet.

We stemmen onze Adwords advertenties zo optimaal mogelijk af op het seizoen en de trends in de markt. Organisch zijn de posities van belangrijke zoekwoorden aanzienlijk verbeterd sinds onze werkzaamheden. Hierdoor geniet de website van Solbeach van meer bezoekers, wat resulteert in een verhoging van het aantal online reserveringen en offerte aanvragen.

0 %

meer organische zichtbaarheid

0 %

meer offerte aanvragen en reserveringen

0

display vertoningen sinds start strandseizoen

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Laden..

Onze laatste klantcases

Meer klantcases