Travelhome

Contact widget trigger
Contact widget phone 040-292 02 05 Contact widget marker Neem contact met ons op

Travelhome is dé grote speler in de markt van camperreizen en campervakanties. Deze dochter van de ANWB is een echte expert op het gebied van op maat gemaakte camperreizen in diverse landen als Amerika, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Travelhome wil toonaangevend blijven en daarom in de top meedraaien van de grootste zoekmachines.

De toppositie is belangrijk

Als je dé grote speler bent in de markt van camperreizen, dan is het belangrijk om in zoekmachines aanwezig te zijn. Maar aanwezigheid is niet voldoende. Die topposities moeten gegarandeerd worden. Zit je buiten de top 5 dan tel je niet mee. Wil je bezoekers naar je website trekken dan moet je prominent aanwezig zijn. We mikken op die topposities! Die staan garant voor bezoekers.

Voor Travelhome hebben we gekeken welke zoekintenties gekoppeld aan zoekwoorden en doelgroepen het meest relevant zijn. Daarna hebben we gekeken naar het zoekvolume. De beste combinaties hebben we gepakt als uitgangspunt. Onze SEO specialisten hebben naast het schrijven van adviesrapporten ook gekeken naar de relevante content en backlinks.

Wat heeft het opgeleverd?

Travelhome staat met veel focus keywords in de topposities in het organische gedeelte van zowel de zoekmachine Google als Bing. Daardoor genieten zij van een hogere doorklikratio op relevante termen die zorgen voor een enorme toestroom aan organische bezoekers. In het jaar waren zelfs de reizen naar Canada vroegtijdig geheel volgeboekt. Een perfecte prestatie!

Welke diensten hebben we geleverd?

Verder kijken dan de opdracht

Yellow-online kijkt verder dan alleen de opdracht. Door mee te denken, trial & error kunnen we Travelhome het juiste advies geven waarbij we niet alleen het organische verkeer laten toenemen, maar ook andere kanalen kunnen laten profiteren. We geven gericht advies over het gedrag op de website en welke verbeterpunten daar liggen. We willen uiteraard wel dat het verkeer zoveel mogelijk converteert, zowel soft als hard.

0 %

meer organische zichtbaarheid

0 %

hogere CTR vanuit Google

0

belangrijke zoektermen in topposities

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Laden..

Onze laatste klantcases

Meer klantcases