Werkspot

Contact widget trigger
Contact widget phone 040-292 02 05 Contact widget marker Neem contact met ons op

Werkspot is het grootste online platform om consumenten op de beste manier te helpen bij het vinden van de juiste vakmannen voor hun renovatieprojecten.

SEO migratie

Eerdere SEO-inspanningen mogen niet verloren gaan met de nieuwe website, dat was de opdracht. Binnen een migratie zijn organische posities, het huidige verkeer, de URL structuur en on-page traffic key. Bij het verhuizen van een website komt veel kijken en hoe groter de website hoe meer risico’s. Er zijn tal van zaken die gemakkelijk over het hoofd kunnen worden gezien, met alle gevolgen van dien. Met de juiste checklist worden alle aandachtspunten voor Werkspot (NL) en Instapro (IT) in kaart gebracht en het verlies van rankings en organisch verkeer tot een minimum beperkt.

Controle en indexatie

Een migratie checklist als leidraad geeft inzicht in welke pagina’s de meest autoriteitswaarde hebben. Ook na een migratie is het zaak alle aanpassingen op de voet te blijven volgen. Nieuwe URL’s die geïndexeerd worden in de zoekmachines, positie fluctuaties, bezoekers die op doodlopende pagina’s uitkomen en het analyseren van traffic binnen Google Analytics.

Welke diensten hebben we geleverd?

0 %

meer behoud van organisch verkeer via SEO migratie

0 %

meer organische posities via zoekmachine optimalisatie

0 %

meer externe verwijzingen via linkbuilding

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Laden..

Onze laatste klantcases

Meer klantcases