Google AdWords Premier Partner


Zoek je een bureau in Nederland dat de status Google AdWords Premier Partner draagt? Dan zit je goed! Wij mogen met trots zeggen dat we voldoen aan alle criteria om de status Google Premier Partner te dragen. En dat is niet niks.

 

 


Een dergelijke Partner-status laat zien dat Yellow-online over AdWords-vaardigheden en AdWords expertise beschikt. Door deze status hebben we korte lijnen met Google. Ook worden er met regelmaat executive business trainingen georganiseerd en zijn we elk jaar aanwezig op de jaarlijkse Partners Summit.

 

Vereisten Google Premier Partner

Yellow-online heeft meerdere specialisten die gecertificeerd zijn. Dat betekent dat elke specialist het AdWords Fundamentals examen heeft behaald én een van de extra examens voor een van de specialisaties binnen AdWords, zoals:

 

 

Daarnaast voldoen we aan de bestedingsvereisten hetgeen betekent dat we omzetgroei voor klanten kunnen realiseren en dat hebben bewezen. En dat is een wezenlijk verschil met de reguliere partner status 'Google Partner'. 

 

Denk je erover om AdWords campagnes te starten? Kom dan eens langs om de mogelijkheden te bespreken. Onze AdWords gecertificeerde specialisten weten als geen ander wat er mogelijk is en welke benadering voor jouw bedrijf het meeste rendement kan opleveren.


 

 

 

Weten wat wij uit jouw campagnes kunnen halen?