Yellow Online header image

Stichting Citymarketing Eindhoven365

Contact widget trigger
Contact widget phone 040-292 02 05 Contact widget marker Neem contact met ons op

Als klanten gelukkig zijn, dan zijn wij het ook! Een optimale klantrelatie en persoonlijke communicatie staat bij ons voorop. Maak kennis met Stichting Citymarketing Eindhoven 365 en lees waarom zij voor Yellow-online kiezen.

Stichting Citymarketing Eindhoven365

Als echt Eindhovens online marketingbureau verzorgen wij sinds de oprichting van Eindhoven365 in 2012 de online marketing voor onze stad. Ons team van specialisten zorgt ervoor dat hetgeen door Eindhoven365 offline wordt bedacht en uitgevoerd online naadloos wordt doorvertaald naar de online wereld.

Hiermee creëren we online een maximale awareness en interactie met de mensen in en om onze stad. Deze online citymarketing verzorgen wij voor de Eindhovense evenementen; Eindhoven is King, Park Hilaria, Dutch Design Week, GLOW en Fijne Feestdagen Feestdagen Festival.

Voor de promotie van deze evenementen maken wij gebruik van Google AdWords, display advertising, remarketing, Facebook en Instagram. Doelstelling is middels de inzet van deze online kanalen een ruime bekendheid te genereren binnen de vooraf bepaalde doelgroepen en deze te enthousiasmeren de evenementen ook daadwerkelijk te bezoeken. Hiermee zetten we Eindhoven ook online op de kaart!

Resultaat is dat we elk jaar meer inzicht in de diverse doelgroepen krijgen en daar met de verschillende boodschappen nog gerichter op inspelen. Dit resulteert weer in een hogere online interactie én meer bezoekers tijdens de evenementen. Ons team van online specialisten is er trots op om te mogen werken voor Stichting Citymarketing Eindhoven365 en hiermee een steentje te kunnen bijdragen aan het succes van onze stad.

Laden..

Onze laatste klantcases

Meer klantcases