Werkspot

Werkspot is het grootste online platform om consumenten op de beste manier te helpen bij het vinden van de juiste vakmannen voor hun renovatieprojecten.

100% meer behoud van organisch verkeer
via SEO migratie
43% meer  organische posities
via zoekmachine optimalisatie
20% meer  externe verwijzingen
via linkbuilding

SEO migratie

Eerdere SEO-inspanningen mogen niet verloren gaan met de nieuwe website, dat was de opdracht. Binnen een migratie zijn organische posities, het huidige verkeer, de URL structuur en on-page traffic key. Bij het verhuizen van een website komt veel kijken en hoe groter de website hoe meer risico's. Er zijn tal van zaken die gemakkelijk over het hoofd kunnen worden gezien, met alle gevolgen van dien. Met de juiste checklist worden alle aandachtspunten voor Werkspot (NL) en Instapro (IT) in kaart gebracht en het verlies van rankings en organisch verkeer tot een minimum beperkt.

 

Controle en indexatie

Een migratie checklist als leidraad geeft inzicht in welke pagina's de meest autoriteitswaarde hebben. Ook na een migratie is het zaak alle aanpassingen op de voet te blijven volgen. Nieuwe URL's die geïndexeerd worden in de zoekmachines, positie fluctuaties, bezoekers die op doodlopende pagina's uitkomen en het analyseren van traffic binnen Google Analytics.

Consultancy

Yellow-online zit wekelijks extern bij Werkspot in Amsterdam met als doel zoveel mogelijk rendement te behalen uit de mogelijkheden binnen zoekmachine optimalisatie.

 

 

 

Ook benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Wil je meer infomatie ontvangen over onze diensten? Of heb je een specifieke vraag of verzoek?
Vul dan het formulier in. Wij zorgen ervoor dat je zo spoedig mogelijk bericht van ons ontvangt.