Yellow Online header image

Jan Jaap Broers

Contact widget trigger
Contact widget phone 040-292 02 05 Contact widget marker Neem contact met ons op

Als SEA Specialist is het mijn missie om bedrijven met ambitie verder te helpen op hun route naar succes. Dit doe ik door de juiste mensen online bij elkaar te brengen.

B2B of B2C? Uiteindelijk zijn het allemaal mensen die op zoek zijn naar het vervullen van een wens of een behoefte. Aan mij de taak om deze zoektocht makkelijk te maken en zelf niet te verdwalen in de bergen data die binnen handbereik zijn in de wereld van online marketing.

Wat moet je van me weten?

In mijn vrije tijd zoek ik mijn ontspanning onder andere bij muziekfestivals en blues- en rockconcerten. Regelmatig probeer ik als huiskamer artiest mijn gitaarhelden na te doen. Het ritmisch op muren bonken van mijn buren heeft me 1 ding geleerd: Ik ben beter in SEA dan in muziek maken.

Naast mijn werkzaamheden als SEA Specialist ben ik overigens een gediplomeerd Biersommelier. Wil je de successen van je online marketing campagnes vieren? Ik regel graag een bierproeverij voor je!

Waar mag je me ’s nachts voor wakker maken?

Mijn slaap is me dierbaar en ik betwijfel of je me wakker kunt krijgen. Als het dan toch moet, maak me dan maar wakker voor een nieuwe elektrische gitaar of bijzondere speciaalbieren.

Don’t worry, beer happy!

Laden..

Onze laatste klantcases

Meer klantcases