Yellow Online header image

Luuk Tummers

Contact widget trigger
Contact widget phone 040-292 02 05 Contact widget marker Neem contact met ons op

Het geeft mij enorm veel energie als ik samen met mijn klant een campagne succesvol heb gemaakt waardoor de website van mijn klant goed vindbaar is. Ik vind het belangrijk dat zowel ik als mijn klant baat heeft bij de opdracht en we samen beter worden. Naast het werken kan ik mijn energie goed kwijt tijdens het fitnessen. Het verlengen van je persoonlijke doelen en grenzen vind ik enorm belangrijk. Omdat ik vaak sport, verbrand ik ook veel. Dat is weer mijn excuus om de hele dag op kantoor te eten.

Waar kun je me ’s nachts voor wakker maken?

Je kunt me ‘s nachts wakker maken voor een lekkere grote bak lasagne of een grote bak pasta… Eigenlijk vind ik elke warme maaltijd wel lekker zolang het goed en veel is! Ondanks dat ik niet echt een reiziger ben zou ik ooit wel eens naar een ver land willen reizen om daar te backpacken, zoals in Thailand. Voor nu houd ik het liever dichtbij en ga ik regelmatig naar festivals. Als ik één festival moet kiezen om terug te gaan is het Tomorrowland. Hier ben ik in 2016 naar toe geweest, ik vond dit zo onwijs gaaf dat ik hier nog graag naar toe wil gaan. Het enige probleem is dat je zo moeilijk aan kaartjes kunt komen. Dus heb je toevallig kaartjes over; stuur ze gerust naar mij, dan gaan we samen!

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd

Mijn favoriete quote is “een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”. Ik geloof namelijk dat wanneer je je positieve energie deelt op de werkvloer dat dit aanstekelijk werkt. Wanneer er een positieve sfeer op de werkvloer heerst ga je ook met veel plezier naar je werk toe! Want werken moet je namelijk nog héél lang 😉

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Laden..

Onze laatste klantcases

Meer klantcases