Yellow Online header image

Google Tag Manager Training

Contact widget trigger
Contact widget phone 040-292 02 05 Contact widget marker Neem contact met ons op

Leer razendsnel meetscripts plaatsen en beheren met de training Google Tag Manager

Online succes is fantastisch! Maar de weg daar naartoe kan soms vrij technisch zijn. Zonder inzicht in data boek je weinig resultaat. Wil jij de meetbaarheid van jouw website en online campagnes verhogen? Start met Google Tag Manager: een gratis tool waarmee je zélf razendsnel meetscripts voor je website en campagnes kunt maken en beheren. De specialisten van Yellow-online kunnen je hierbij op weg helpen met de training Google Tag Manager.

Welke tips en tricks leer je?

Google Tag Manager is vooral ideaal wanneer je een nieuwe online advertentiemogelijkheid ontdekt en je hier razendsnel op wilt inspelen. Wacht niet langer op de code-update van je IT-team: met de training Google Tag Manager heb je het beheer van je marketing zelf in de hand.

In de één-op-één training Google Tag Manager leren onze gecertificeerde Google-specialisten van Yellow-online je alle kneepjes van het systeem. Jouw eigen website staat centraal, waardoor je meteen werkt aan een verbeterde meetbaarheid van je eigen business. De training geeft je heldere inzichten in de mogelijkheden en implementatie van de tool voor jouw website of campagnes.

Wil jij ook meer succes?

Neem direct contact op voor de juiste strategie.
Wat levert het op?

Na de training haal je veel meer uit je website door een verbeterde meetbaarheid. Je kunt zelf meetpixels maken en beheren. En analyses uitvoeren op je website, zodat je het rendement van jouw marketingcampagnes kunt vergroten.

Dat maakt deze training super handig voor (online) marketeers, productmanagers en communicatie professionals. Deze praktische training leert je:

  • Implementatie van Google Tag Manager op jouw website
  • De technische vereisten van Google Tag Manager
  • Het verschil tussen tags, triggers en variabelen
  • Testen en debuggen
  • Events aanmaken

Wie is je trainer?

De training Google Tag Manager wordt gegeven door één van de gecertificeerde SEA-specialisten van Yellow-online: Jalmar Westerhoff.

De training duurt een halve dag (4 uur).

Eigen trainingsruimte aanwezig

In ons mooie kantoor hebben we een inspirerende trainingsruimte beschikbaar. Wil jij of je collega’s de training liever op een andere locatie volgen? De keuze is aan jou.

Klaar om dit jaar nog meer resultaat te halen?

Volg de Google Tag Manager training en schrijf je in.

Vragen over Google Tag Manager Training?

Onze SEA Specialist Jalmar Westerhoff of een van zijn collega's helpt je graag verder.

Jalmar Westerhoff Secondaire teamlid afbeeldingJalmar Westerhoff
Laden..

Onze laatste klantcases

Meer klantcases