Yellow Online header image

SEO Training

Contact widget trigger
Contact widget phone 040-292 02 05 Contact widget marker Neem contact met ons op

Ga de diepte in met een SEO training

Natuurlijk wil jouw bedrijf een zo zichtbaar mogelijk zijn in de organische zoekresultaten, dus hoe zet je de juiste stappen? In onze SEO training/cursus (zoekmachine optimalisatie) maak je kennis met de drie  SEO-pijlers en leren we je in één dag hoe deze pijlers zorgen voor een organische vind -en zichtbaarheid van jouw website. Na deze dag weet je hoe jouw website tot een SEO hoogstandje kan worden omgetoverd om organische top posities te kunnen behalen.

Training SEO Zoekmachine optimalisatie

In onze SEO training komen alle belangrijke principes van zoekmachine marketing en zoekmachine optimalisatie aan bod. Verder wordt alle veelvuldig gebruikte en voorkomende SEO terminologie in woord en beeld toegelicht. Alle elementen die van invloed zijn op de positie van een website in de zoekmachines komen aan bod. We zoomen tijdens de ééndaagse SEO cursus in op onderdelen binnen de drie grootste SEO pijlers:

  • Techniek
  • Inhoud (tekst)
  • Autoriteit

Deze punten projecteren we op jouw website, zodat je direct praktisch aan de slag kan.

Wil jij ook meer succes?

Neem direct contact op voor de juiste strategie.
Inhoud van SEO training

Tijdens de training kijken we onder andere naar de indexering van een website en eventuele technische obstakels die de indexatie negatief kunnen beïnvloeden. Daarna gaan we uitgebreid in op het belang van een zoekwoordanalyse, een goede sitestructuur en op de inhoud (content) van een website. We kijken tijdens de ééndaagse SEO cursus:

  • of de huidige content aansluit bij de belangrijkste zoekwoorden waarop een site gevonden moet worden
  • of de zoekwoorden de juiste dichtheid hebben en of de HTML tags goed zijn ingevuld.

Tot slot behandelen we de waardering / populariteit van een site. Goede inkomende links zijn namelijk van belang voor de positie van een website en voor extra bezoekers. Maar hoe zorg je daar nu voor?

Resultaat SEO training

Na de SEO training zoekmachine optimalisatie ben je in staat om zelf te beoordelen op welke wijze een website geoptimaliseerd kan worden. Je weet hoe een zoekmachine werkt en wat de optimalisatie mogelijkheden zijn. Verder ben je na de cursus in staat dit traject grotendeels zelf voor je rekening te nemen. De SEO training is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over de optimalisatiemogelijkheden van websites met als doel beter vindbaar te worden in de zoekmachines. Technische kennis is niet per se vereist.

Yellow-online verzorgt op maat trainingen. In tegenstelling tot groepstrainingen, geven wij 1-op-1 trainingen, waarbij alle aandacht naar jou en jouw website gaat.

Klaar om dit jaar nog meer resultaat te halen?

Schrijf je in en volg de SEO training

Vragen over SEO Training?

Onze SEO specialist Atila van ’t Hof of een van zijn collega's helpt je graag verder.

Atila van ’t Hof Secondaire teamlid afbeeldingAtila van ’t Hof
Laden..

Onze laatste klantcases

Meer klantcases