Yellow Online header image

Social Media Advertising Training

Contact widget trigger
Contact widget phone 040-292 02 05 Contact widget marker Neem contact met ons op

Training social media adverteren

Adverteren op Facebook, Instagram en LinkedIn is voor je merk een onmisbaar middel om zichtbaar te blijven bij je doelgroep én om nieuwe klanten te werven. De inzet van je social kanalen vraagt om een resultaatgerichte en strategische aanpak. Wat zijn de mogelijkheden van social media adverteren? Hoe werkt het advertentiesysteem om je producten te verkopen? En hoe maak je campagnes meetbaar voor méér resultaat? Dat leer je in de training social media adverteren.

Welke tips and tricks over social media adverteren leer je?

De training social media adverteren van Yellow-online wordt altijd op maat gemaakt. Afhankelijk van jouw wensen en kennisniveau kunnen wij invulling geven aan de training. Laat ons dus vooral weten wat je precies wilt leren. We kunnen specifiek inzoomen op adverteren op Facebook, Instagram of LinkedIn. Maar ook een combinatie is mogelijk.

Training social media adverteren (basis)

In de basistraining ontdek je een-op-een wat de mogelijkheden van social advertising zijn. Het doel van deze training is het ontwikkelen van een effectieve campagne op een van de social media-kanalen. Met jouw eigen advertentieaccount laten we je zien hoe het Facebook advertentiesysteem werkt, wat gangbare advertentieformaten zijn en in welke tools je ze kunt maken. We laten je zien hoe je een campagnestructuur bouwt, zodat je meteen aan de slag kunt met je eigen advertenties.

Wil jij ook meer succes?

Neem direct contact op voor de juiste strategie.
Training social media adverteren voor gevorderden

Heb je al geëxperimenteerd met adverteren op Facebook of Instagram en wil je resultaten optimaliseren? In de training social media adverteren voor gevorderden laten we je zien hoe je een doelgroepanalyse maakt en wat de mogelijkheden zijn met look-a-like doelgroepen. Je gaat direct aan de slag met Power Editor en Ads report. Je leert retargetingpixels maken en conversietracking op te zetten met Facebook en Google Analytics. Ook laten we je zien hoe je ROI (return-on-investment) kunt vergroten met A/B-testing, waardoor je meer resultaat haalt uit hetzelfde advertentiebudget.

Wat levert de training social media adverteren je op?

Na deze training kun je zelfstandig invulling geven aan de basis van je advertentieaccount en weet je hier structuur in aan te brengen. Na uitleg kun je zelf een doordacht social mediaplan samenstellen en ten uitvoer brengen! De praktische training leert je:

  • Hoe je adverteert op Instagram, Facebook of LinkedIn
  • Wat zijn gangbare formaten
  • Welke doelstellingen je aan social campagnes kunt koppelen
  • Welke inkoopmogelijkheden de social kanalen bieden
  • Hoe je een campagnestructuur slim kunt vormgeven
  • Hoe targeting in zijn werk gaat?
  • Wat de Power Editor is en hoe deze werkt
  • Wat een gangbare kostprijs voor views, kliks en conversie is

Klaar om dit jaar nog meer resultaat te halen?

Volg de training social media adverteren en schrijf je in.

Wie is je trainer?

De training social media adverteren wordt gegeven door één van onze gecertificeerde Social advertising specialisten van Yellow-online.

De training duurt een halve dag (4 uur).

Eigen trainingsruimte aanwezig

In ons mooie kantoor hebben we een inspirerende trainingsruimte beschikbaar. Wil jij of je collega’s liever op een andere locatie de training volgen? De keuze is aan jou. De training duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

Vragen over Social Media Advertising Training?

Onze SEO & Social specialist Leen Paesen of een van haar collega's helpt je graag verder.

Leen Paesen Secondaire teamlid afbeeldingLeen Paesen
Laden..

Onze laatste klantcases

Meer klantcases