Training en Opleiding


Training en opleiding is een belangrijk fundament binnen de dienstverlening van Yellow-online. Niet voor niets verzorgt Yellow-online ook een lesprogramma op Fontys Hogescholen in Eindhoven. Wij brengen marketingstudenten de grondbeginselen van Internet Marketing bij.

 

Onze trainingen zijn gericht op optimale kennisoverdracht en zijn geschikt voor beginners maar ook voor intensieve, gevanceerde internet gebruikers. Technische voorkennis van cusisten is voor geen van onze trainingen een vereiste.

Trainingen van Yellow-online

Vanuit Yellow-online bieden we de onderstaande trainingen aan:

- Training Google Adwords

- Training Zoekmachine Optimalisatie

- Training Google Analytics

 

Of je nu al een tijdje werkt binnen de wereld van internetmarketing of net nieuw bent, onze trainingen zijn er voor iedereen. Vanuit Yellow-online zijn we gericht op optimale kennisoverdracht, zowel voor beginners als voor de ervaren online-marketingspecialist. Technische voorkennis is voor geen van onze trainingen een vereiste.

Training op locatie of in onze trainingsruimte?

Al onze trainingen nemen doorgaans 1 dag in beslag. Het is mogelijk om een training bij ons in de trainingsruimte te volgen of elders op locatie, daarin zijn we heel flexibel!

 

 


 

 

 

Meer weten over onze trainingen?

Neem contact met ons op voor onze 1-op-1 training voor SEO, SEA of Google Analytics.