Training Google AdWords


Met de training Google AdWords leren we je hoe het Google AdWords-systeem werkt. We laten je zien hoe je op een logische manier een account en campagne opbouwt. We gaan samen met jou aan de slag, voeren keywordanalyses uit, kijken naar het belang van tekstoptimalisatie en brengen je enkele kneepjes van het bieden bij. Yellow-online verzorgt op maat trainingen. In tegenstelling tot groepstrainingen, geven wij 1-op-1 trainingen, waarbij alle aandacht naar jou en jouw website gaat.

 

Daarnaast zoomen we ook in op het monitoren en op de rapportagemogelijkheden. Kortom, een complete training Google AdWords waarin we het hele AdWords campagne proces met je doorlopen. Na deze training ben je zelfstandig in staat campagne in te richten, te beheren en te monitoren.

Google AdWords in praktijk

Yellow-online biedt de training 'Inleiding in Google AdWords'. Geen ingewikkeld betoog. Wel een praktische training met alle ins en outs:

 

- Uitleg werking van AdWords

- De opbouw van een account

- Doeltreffende Keywordselectie

- Goede advertentieteksten

- Biedstrategieën

- Mogelijkheden Google Display Netwerk

- Meten van conversies

- Analyseren en rapportage

- Optimaliseren en bijsturen

 

Gecertificeerde Google Adwords Professionals zullen jou of jouw medewerkers leren om zelf met AdWords te werken. De training neemt 1 dag in beslag (10.00-16.00 uur) en kan eventueel op locatie of in onze trainingsruimte plaatsvinden.

 

 

 

 

 

Training Google Adwords

Een complete Training Google Adwords in één dag? Dat kan. Neem vrijblijvend contact met ons op.