Training Google Analytics


Google Analytics is een gratis tool om bezoekgedrag op je website in kaart te brengen en de resultaten van je online marketingactiviteiten bij te houden? Yellow-online verzorgt op maat trainingen. In tegenstelling tot groepstrainingen, geven wij 1-op-1 trainingen, waarbij alle aandacht naar jou en jouw website gaat.

 

In onze Google Analytics training leren we je in 1 dag hoe je het maximale uit Analytics kunt halen. Na afloop kun je direct zelf aan de slag.

Inhoud van de training

We gaan aan de slag met je eigen Google Analytics account en de rapportages van je eigen website. Hierdoor laten we de training helemaal aansluiten op je eigen specifieke situatie. We leren je hoe je Google Analytics moet gebruiken, op welke wijze je de data moet interpreteren en hoe je deze informatie kunt inzetten om het rendement van je online marketingcampagnes te vergroten. Aan bod komt onder andere:

 

- Implementatie van Google Analytics

- Functionaliteiten van Google Analytics

- Conversiedoelen instellen

- Ecommerce analyse

- Meten van marketingcampagnes

- Dashboards maken

Resultaat

Na de Google Analytics training ben je in staat om zelf analyses uit te voeren op je website. De training is geschikt voor een brede doelgroep. Zowel (online) marketeers, productmanagers en communicatiemedwerkers.

Google Analytics training

De training wordt verzorgd door gecertificeerde Google Analytics Professionals en neemt 1 dag in beslag (10.00-16.00 uur). De Google Analytics training kan bij u op locatie of in onze trainingsruimte plaatsvinden.

 

 

 

 

 

Een training Google Analytics volgen?

Een complete Training Google Analytics in één dag? Dat kan. Neem vrijblijvend contact met ons op.