Training SEO Zoekmachine optimalisatie


In onze SEO training komen alle belangrijke principes van zoekmachine marketing en zoekmachine optimalisatie aan bod. Verder wordt alle veelvuldig gebruikte en voorkomende SEO terminologie in woord en beeld toegelicht. Alle elementen die van invloed zijn op de positie van een website in de zoekmachines komen aan bod. We zoomen in op onderdelen binnen de drie grootste SEO pijlers:

 

- Techniek

- Inhoud (tekst)

- Autoriteit

 

Deze punten projecteren we op jouw website, zodat je direct praktisch aan de slag kan.

Inhoud van SEO training

Tijdens de training kijken we onder andere naar de indexering van een website en eventuele technische obstakels die de indexatie negatief kunnen beïnvloeden. Daarna gaan we uitgebreid in op het belang van een zoekwoordanalyse, een goede sitestructuur en op de inhoud (content) van een website. We kijken:

 

- of de huidige content aansluit bij de belangrijkste zoekwoorden waarop een site gevonden moet worden

- of de zoekwoorden de juiste dichtheid hebben en of de HTML tags goed zijn ingevuld.

 

Tot slot behandelen we de waardering / populariteit van een site. Goede inkomende links zijn namelijk van belang voor de positie van een website en voor extra bezoekers. Maar hoe zorg je daar nu voor?

Resultaat SEO training

Na de SEO training zoekmachine optimalisatie ben je in staat om zelf te beoordelen op welke wijze een website geoptimaliseerd kan worden. Je weet hoe een zoekmachine werkt en wat de optimalisatie mogelijkheden zijn. Verder ben je in staat dit traject grotendeels zelf voor je rekening te nemen. De SEO training is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over de optimalisatiemogelijkheden van websites met als doel beter vindbaar te worden in de zoekmachines. Technische kennis is niet per se vereist.

 

Yellow-online verzorgt op maat trainingen. In tegenstelling tot groepstrainingen, geven wij 1-op-1 trainingen, waarbij alle aandacht naar jou en jouw website gaat.

 

 

 

 

 

Training Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Een complete Training SEO in één dag? Dat kan. Neem vrijblijvend contact met ons op.