Training Social Media Advertising


Met de training Social Media Advertising leren we je hoe de Advertisingsystemen van Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn werken.

 

We laten je zien hoe je op een logische manier een Business Manager of Advertentieaccount inricht en campagne opbouwt. We gaan samen met jou aan de slag, om de ins en outs van elk medium te doorgronden, hun advertentiemogelijkheden en het maken + promoten van jouw eigen pagina. Yellow-online verzorgt op maat trainingen. In tegenstelling tot groepstrainingen, geven wij 1-op-1 trainingen, waarbij alle aandacht naar jou en jouw website gaat.

 

Daarnaast zoomen we ook in op het monitoren en op de rapportagemogelijkheden. Kortom, een complete training Social Media Advertising waarin we alle mediums met je doorlopen. Na deze training ben je zelfstandig in staat een campagne in te richten, te beheren en te monitoren.

Social Media Advertising in praktijk

Yellow-online biedt de training 'Inleiding in Social Media Advertising'. Geen ingewikkeld betoog. Wel een praktische training met alle ins en outs:

 

- Introductie media (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn)

- Mogelijkheden van elk medium

- Pagina/account maken + managen

- Doelgerichte advertenties maken

- Meten van Social Media campagnes

- Analyseren en rapportage

- Optimaliseren en bijsturen

Resultaat

Ervaren Social Media Professionals leren jou om zelfstanding te adverteren op Social Media gericht op jouw doelstelling en de juiste doelgroep. De training neemt 1 dag in beslag (10.00-16.00 uur) en kan eventueel op locatie of in onze trainingsruimte plaatsvinden.

 

Bekijk ook onze andere trainingen

 

 

 

 

 

Een training Social Media Advertising volgen?

Een complete Training Social Media Advertising in één dag? Dat kan. Neem vrijblijvend contact met ons op.